Ученическа раница Pulse 2in1 VIOLET

Арт. №: A120711

Раница на Pulse, която няма да остави безразличен нито един тийнейджър. Познатата функция на раниците Pulse 2in1 осигурява 3 варианта на носене. Малката раница се закрепва за голямата с цип, като си прилягат много добре и не се създава впечатление, че са две отделни раници. Малката раница също има презрамки и всяка една може да се носи по отделно.
Голямата раница е с едно основно, едно предно и две странични отделения. Малката раница е с едно отделение и преден джоб с цип.
Отделението за лаптоп и органайзера са с двойна микропореста пяна за защита. Мястото за телефон или слънчеви очила е със специално покритие против на надраскване.
Презрамките са с конектор за слушалки и са усилени с гумена подложка. Свързани са с допълнително напречно съединение с катарама за по-добра устойчивост. Гърбът е с конструкция за по-добра циркулация на въздуха.
Висококачествените материали и изработка, типично за Pulse, както и оригиналната комбинация от виолетово и оранжево, допълват характеристиките на модела.
Очаквана доставка: юни 2016

Ширина: 32.00 см

Височина: 50.00 см

Дълбочина: 25.00 см

116.00лв.