Ученическа РАНИЦА Pulse 2in1 PINK DOT

Арт. №: A120719

През 2016 година колекцията от раници 2в1 предназначена за тинейджъри се разшири с още няколко модела. Представяме Ви 2in1 Pink DOT модела на раници Pulse! Здрава, стилна, качествена и функционална с дизайн в който всяка тинейджърка ще се влюби!
Концепцията 2в1 на Pulse включва: Малка раница, която се закрепва за голяма с цип, като си прилягат много добре и не се създава впечатление, че са две отделни раници. Малката раница също има презрамки и всяка една може да се носи по отделно. Можете да разпределите ежедневието между училище, спорт и свободно време на Вашето дете с този комплект. Малката раница е с едно отделение и преден джоб с цип.
Голяма раница е с едно основно, едно предно и две странични отделения. Отделението за лаптоп и органайзера са с двойна микропореста пяна за защита. Мястото за телефон или слънчеви очила е със специално покритие против на надраскване.
Презрамките на голямата раница са с конектор за слушалки и са усилени с гумена подложка. Свързани са с допълнително напречно съединение с катарама за по-добра устойчивост. Предвидена е дръжка за носене в ръка, както и отделна халка за закачане.
Гърбът е с конструкция за по-добра циркулация на въздуха и специална форма, която следва извивките на гърба.
Висококачествените материали и изработка, типично за Pulse, допълват характеристиките на модела.
През юни 2016 ще можете да поръчате тази раница в нашия онлайн магазин.

Ширина: 32.00 см

Височина: 50.00 см

Дълбочина: 25.00 см

116.00лв.