Ученическа раница Pulse 2in1 PASSAGE

Арт. №: A120722

Искате ли раницата Ви да е компактна, когато имате малко неща за носене?
Искате ли раницата Ви да е голяма, когато имате много учебници и помагала за деня?
А искате ли да става още по-голяма, когато е необходимо?
Не е необходимо да закупувате 3 различни раници ... вземете модел 2в1 на Pulse и разполагайте с различни обеми в еднакъв стил!
Малката раничка се прикрепя за голямата с цип, като си прилягат много добре без да се създава впечатление, че са две отделни раници. Малката раница също има презрамки и всяка една може да се носи по отделно. Можете да разпределите ежедневието между училище, спорт и свободно време на Вашето дете с този комплект.
Голямата раница е с едно основно, едно предно и две странични отделения. Малката раница е с едно отделение и преден джоб с цип.
Отделението за лаптоп и органайзера са с двойна микропореста пяна за защита. Мястото за телефон или слънчеви очила е със специално покритие против на надраскване.
Презрамките са с конектор за слушалки и са усилени с гумена подложка. Свързани са с допълнително напречно съединение с катарама за по-добра устойчивост. Предвидена е дръжка за носене в ръка, както и отделна халка за закачане.
Гърбът е с конструкция за по-добра циркулация на въздуха и специална форма, която следва извивките на гърба.
Висококачествените материали и изработка, типично за Pulse, допълват характеристиките на модела - солидни шевове, метални ципове и катарами.
Очаквана доставка: юни 2016

Ширина: 32.00 см

Височина: 50.00 см

Дълбочина: 25.00 см

116.00лв.