Ученическа раница Belmil Pussycat

Арт. №: MG885963

Раницата Belmil Pussycat е предназначена както за първокласници, така и за ученици в по-горните класове и впечатлява с изискан десен за млади госпожици. Това е една изящна раница, която разполага с меки страници, но е оборудвана с твърдо дъно - за по-голяма устойчивост и стабилност при поставяне на земята и с анатомичен гръб за правилно носене.

Разполага с едно основно отделение голямо отделение с две малки прегради, преден джоб с цип и два странични джоба с ципове. Гърбът е специално оформен за по-добър комфорт при носене и предпазване от изпотяване. Раницата е със меки бордове и регулируеми презрамки.

Какво е практичното в тази раница и защо казваме, че става за голям диапазон от възрасти. Основните презрамки не са закачени перманентно за раницата а са подвижни - могат да се придвижват нагоре и надолу и така раницата расте заедно с вашето дете. Може да отлемите презрамките и да ги преместите по-нагоре - така ще промените размера - съответно S M L XL - така че да пасне на гърба на детето.

Отделно от това, раницата разполага с подвижен гръден колан между двете презрамки, който разпределя тежестта и помага при носене на две рамена.

Раницата става не само за училище, но и за туризъм. Ето защо ...
Разполага с допълнителен колан в долната част, който е характерен за туристическите раници и помага при позиционирането върху гърба. Този колан може да се отстрани когато няма да е необходим. Може да я ползвате, когато правите излет сред природата - на море или планина.

Магнитната закопчалка се затваря автоматично и е практична и помага за бързото и здраво затваряне на основното отделение, като се отваря с леко завъртане. Всички ръбове на раницата са подсилени и светлоотразителни, така че раницата е по-видима в тъмното. Разполага и с допълнителни светлоотразителни елементи - от дтрите страни и на презрамките.

Качествената изработката е гарантирана от марката Белмил! Уверете се сами и купете тази раница от магазина за детски и ученически раници - Moliv.bg

Ширина: 27.00 см

Височина: 40.00 см

Дълбочина: 19.00 см

143.00лв.