РАНИЦА за училище и спорт Pulse 2in1 REFLECT

Арт. №: A120716

Pulse раниците имат едно много практично решение - 2в1 - Малка и голяма раница, които се свързват в една. Малката раница се закрепва за голямата с цип, като си прилягат много добре и не се създава впечатление, че са две отделни раници. Малката раница също има презрамки и всяка една може да се носи по отделно.Разпределете ежедневните ви нужди от раница според обема на предметите, които трябва да носите. Така няма да носите раница, която да е празна или прекалено претъпкана.
Голямата раница е с едно основно, едно предно и две странични отделения. Малката раница е с едно отделение и преден джоб с цип. Отделението за лаптоп и органайзера са с двойна микропореста пяна за защита. Мястото за телефон или слънчеви очила е със специално покритие против на надраскване.
Презрамките са с конектор за слушалки и са усилени с гумена подложка. Свързани са с допълнително напречно съединение с катарама за по-добра устойчивост. Гърбът е с конструкция за по-добра циркулация на въздуха и специална форма, която следва извивките на гърба.
Висококачествените материали и изработка, типично за Pulse, допълват характеристиките на модела.
Очаквайте през юни 2016

Ширина: 32.00 см

Височина: 50.00 см

Дълбочина: 25.00 см

116.00лв.