Как да поръчам

1. РЕГИСТРАЦИЯ

Пазаруването във famo.bg може да стане по два начина - с и без регистрация. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола (които ще въвеждате всеки път, когато влизате в сайта), лични данни и адрес за доставка. Като регистриран клиент вие имате възможност да получавате известия, да ползвате отстъпки и да проследявате направените от Вас поръчки.

2. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

До снимката на всеки продукт, стои бутон КУПИ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете, да променяте количества и т.н.

Цената, която е посочена е за един брой от даден продукт, с включен ДДС. 

В цената не е включена стойността на доставката, както и стойността на наложения платеж (ако е избран такъв тип плащане).

3. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон ПОРЪЧАЙ, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:

- Избор на адрес за доставка. Ако не желаете да бъде изпратен продукта на посочения по време на регистрация адрес, трябва да въведете новите данни.

- Избор на начин на плащане.

- Избор на начин на доставка. Ако поръчката изпълнява конкретни условия, ще е налична и опцията за безплатна доставка.

След като сте уточнили всички подробности и сте се уверили, че са попълнени задължителните полета, натиснете бутона СЛЕДВАЩА СТЪПКА. На следващият екран ще се появи пълно описание на поръчката, доставката, метода на плащане и останалите подробности. Прегледайте детайлно всичко по поръчката и изпратете поръчката, като е необходимо да отбележите Вашето съгласие с нашите условия за пазаруване.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, запишете Вашите забележки в полето предназначено за тази цел.

4. ДОСТАВКА

Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка.

Доставките се извършват чрез Куриерска фирма по преценка на Търговеца. Цената на доставката е с плаваща цена, която се определя в зависимост от населеното място и съдържанието на поръчката. Сумата се начислява автоматично преди да финализирате своята поръчка и да изберете начин на плащане. Куриерската услуга се включва в наложения платеж на пратката и се заплаща заедно с поръчаните артикули. Когато са платени с карта и плащането е одобрено, клиента не дължи никакво друго заплащане на куриера при доставка.

Доставките са съобразени с работното време на куриера! В неделя и празнични дни доставки не се извършват!

5. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката отива при оператор на фирмата и се обработва.

Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой размери, цена, адрес и начин на плащане ,както и номер на поръчката ви .

Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 часа, нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от тях телефон при регистрация. Моля внимателно и точно изписвайте телефона за контакт. Непотвърдена по телефон поръчка не се изпраща. Когато нашият оператор се свърже с Вас може да зададете и всички въпроси, които Ви интересуват.

След проверката от страна на оператора, уточняване и коригиране на поръчката, статуса й ще бъде сменен на ПОТВЪРДЕНА .

Срока за доставка от потвърждение на поръчката е 3 работни дни. След като поръчката се изпрати статуса и се променя на ДОСТАВЕНА/ИЗПРАТЕНА С КУРИЕР.

Поръчки получени през събота и неделя, както и празнични дни  се обработват на следващия работен ден.

При ненавременна доставка, не се дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката

Всички посочени тук правила са описани в Общите условия на магазина и са съобразени със Закона за Защита на Потребителя.

 

FAMO.BG Ви пожелава приятно пазаруване!